2:a chansen hägrar...

Lag 1 inledde med en oavgjord match mot Elfsborg lag 3 och efter det vann man 2 raka matcher. Inför sista matchen räkte det med ett kryss men man förlorade mot grupptvåan Säffle. Nu väntar "andra chansen" och det är ett slutspel där det är vinna eller försvinna. Vinner man sex raka matcher går man in i huvudturneringens 8:delsfinaler. En svårare, men dock inte omöjlig väg att slå sig in i turneringen igen. I första matchen möter man Byttorp.

Idag har lag 2 bara slappat och degat på hotellet då man kl 02.00 går in i turneringen igen. I gruppen väntar Öckerö IF, Bollstanäs och Fc Kabel åttio. Absolut ingen omöjlig uppgift men det kommer krävas stenhårt fokus och pigga kroppar. Kaptenen Emil F tar hand om sina pojkar och vakar över dem som hökmorsa, absolut inget fel med det.

För tillfället är det tipslördag inne hos tränarna, jocke och matte har kommenterat varje "pling" hittills. Mange är rätt deff för tillfället, Fredda och Ralle är på date, dock inte med varandra. Jallal och Gabby är på sightseeing, Borås runt. Ingen har sett Lag 2spelarna som tillhör sällskapet "ugnen" på hela lördagen.

19.00 Gathering.
19.30 Middag
mors

Cya/ S.L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0